donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Bloemenplukdag bij de Watertoren maakt de mensen vrolijk

13 augustus 2018

DORDRECHT - De mooiste koren-, zonne- en andere veldbloemen sieren het veld Merwezigt bij de watertoren aan de Provinciale weg. Bijen en insecten zijn er dolblij mee. Afgelopen zaterdag zorgden de bloemen ook nog eens voor tientallen blije mensen. Zij mochten een boeketje plukken. De kinderen gratis en van ouderen werd een kleine bijdrage gevraagd.

Omdat het veldje zo mooi in bloei staat is vier weken geleden besloten om een plukochtend te organiseren en zo veel mensen mee te laten genieten van de bloemen. Een bord in de tuin met een oproep brachtten heel wat mensen op de been. Door een ander bestemmingsplan zijn de koeien verplaatst en is hier ruimte gekomen voor een mooi bloemenveld. Ook het komende jaar worden er weer bloemen gezaaid.

Lees meer over:

watertoren Bloemenplukdag
Deel dit bericht met je vrienden!