donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Van 13 augustus tot met 21 september Thorbeckeweg afgesloten voor werkzaamheden

13 augustus 2018

DORDRECHT - Van 13 augustus tot met 21 september wordt op de Thorbeckeweg een warmteleiding aangelegd. Dat gebeurt middels een open ontgraving. Dat betekent dat er een sleuf wordt gegraven waarin de leiding wordt aangelegd. Daarna wordt de bestrating hersteld.

Daarnaast wordt een boring uitgevoerd van de Thorbeckeweg naar de J. van Ruisdaalstraat. Hiervoor worden de leidingen in de A. Neuhuysstraat klaargelegd en aan elkaar gelast. Deze boorwerkzaamheden starten op 20 augustus en duren t/m 7 september.

Verkeersmaatregelen Thorbeckeweg en A. Neuhuysstraat
De Thorbeckeweg wordt voor gemotoriseerd verkeer afgesloten vanaf het kruispunt met De Visserstraat tot net voor het kruispunt met de Laan der Verenigde Naties. Er worden omleidingen ingesteld via de Talmaweg en de Colijnstraat.

Het parkeerterrein achter de flats aan de Loudonstraat 229-339 is bereikbaar via een tijdelijke in- en uitrit.

Om de boring uit te kunnen voeren wordt de A. Neuhuysstraat van 20 augustus t/m 7 september afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Deel dit bericht met je vrienden!