zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Woonzorgcentrum Dubbelmonde biedt ludieke verkoeling

7 augustus 2018

DORDRECHT - Bewoners van Woonzorgcentrum Dubbelmonde genieten met deze warme dagen van een schaduwrijk plekje op het terras huisrestaurant De Koningshoff. Onder de bomen of parasols is het daar met een koel drankje of ijsje goed toeven. Maar daar blijft het niet bij, want het horecateam biedt deze zomer op een lichtvoetige manier verfrissing; naast het uitdelen van koude gastendoekjes zijn er op verzoek verkoelende voetenbadjes beschikbaar.

Ook aan gasten die op bezoek komen in het woonzorgcentrum is gedacht. Bij de receptie in de hal staat elke dag een kan met vers water voor hen klaar. Voorzien van heerlijk munt, citroen of limoen. Ook de medewerkers worden niet vergeten. Op alle locaties van Zorggroep Crabbehoff werden zij getrakteerd op watermeloen.

Deel dit bericht met je vrienden!