donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Ook vanavond weer hitteplan van kracht tijdens Palm Parkies in het Wantijpark

6 augustus 2018

DORDRECHT - Er zijn nog 3 maandagavonden Palm Parkies te gaan in Wantijpark. Veel mensen hebben al genoten van de gezelligheid en de geprogrammeerde bands. Vanavond begint het event om 18.00 uur. Omdat het nog steeds heel warm is, heeft de organisatie besloten om ook vanavond weer het hitteplan in werking te zetten.

Dit houdt het volgende in:
Je mag vanavond een flesje water meenemen naar het park. 1 flesje per persoon.
Bij de toiletten en de milieubar is een watertappunt, hier kan je zo vaak als je wilt jouw flesje water navullen.
Er zijn veel schaduwplekken op het terrein, maar een keertje extra smeren kan geen kwaad hoor, aldus de organisatie.

Handsome Poets
Vanavond treedt Handsome Poets op. Met hun nieuwe single ‘Make It Better’ (die werkelijk overal te horen is) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

Deel dit bericht met je vrienden!