donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

The Mood aan de Grote Markt heet vanaf nu Mood Loungebar

2 augustus 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Grandcafe The Mood heet vanaf vandaag Mood Loungebar. De naamsverandering moet samen met het vernieuwde logo en de vernieuwde menukaart zorgen voor een transitie van grandcafe naar loungebar.

Bij Mood Loungebar is het mogelijk om te ontbijten, lunchen en om 's avonds te genieten van een lekker drankje. Speciaal aan het assortiment zijn de enorme keus aan wijnen, speciaalbieren, champagnes, cocktails en shotjes.Mood Loungebar is gevestigd aan de Grote Markt 8 in hartje Dordrecht.
Naast een breed assortiment van eten worden er meer dan 15 wijnen, een reeks aan speciaalbieren en verschillende soorten champagnes geschonken. Ook zijn er elke week terugkerende thema avonden.

Elke maandagavond is het Pink Monday. Dit is de eerste wekelijkse avond voor de LGBT-gemeenschap in Dordrecht. Op de donderdagavond is de speciale Latin Night, waar bachata, merengue, zouk, salsa en kizomba wordt gedraaid. Mood Loungebar is ook af te huren voor feestjes, bruiloften, of zakelijke ontmoetingen.

Zie ook:

Lees meer over:

grote markt the mood lounge bar
Deel dit bericht met je vrienden!