zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Eva Schenkel (12) wint iPad met prijsvraag Game On Drechtsteden 2018

16 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Maandag 4 juni en dinsdag 5 juni vond voor de tweede keer Game On Drechtsteden plaats. Tijdens deze manifestatie op de schaatsbaan in Dordrecht zagen, deden, hoorden en ervaarden ruim 1.600 leerlingen en 100 docenten alles over technologie. Bij 25 bedrijven uit de regio Drechtsteden konden de leerlingen op vijf pleinen een grote diversiteit aan technische proeven uitvoeren. De leerlingen konden na het bezoek aan Game-on Drechtsteden 2018 een prijsvraag invullen met allerlei technische vragen over de bezochte bedrijven en technieken. En maakte daarmee kans op een spiksplinternieuwe iPad met opberghoes.

Verraste reactie
Donderdag 12 juli kwam FME Business Development Manager Marco Kirsenstein samen met de Game On Projectleider Mabri Fennema naar het DevelsteinCollege. Tijdens het laatste mentor uur, vlak voor de start van de vakantie, gaf hij aan dat in deze klas de winnaar zat van de prijsvraag, hij corrigeerde zich en zei “de winnares”! De meisjes werden nog enthousiaster en zaten allen direct rechtop in hun stoel.  De winnares, Eva Schenkel, was volledig verrast toen haar naam werd genoemd. Deze jongedame wist als enige leerling 16 van de 20 vragen volledig juist te beantwoorden. Eva vertelde nog dat zij tegen haar moeder zei “Maar ik win toch nooit wat.” vlak voordat ze de prijsvraag wilde invullen, waarbij haar moeder antwoordde: “Vul gewoon in je weet ’t nooit...”  Het bracht haar uiteindelijk de hoofdprijs! Alle deelnemers aan de Game On prijsvraag ontvangen een VR-kijker, waarmee zij de wondere wereld van Virtual Reality  verder kunnen ervaren!

Op bijgaande foto: Eva Schenkel (DevelsteinCollege) ontvangt van Marco Kirsenstein (FME) de hoofdprijs: een iPad.

Lees meer over:

drechtsteden ipad ame
Deel dit bericht met je vrienden!