woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Foodtruckfestival rrrolt Dordrecht binnen

13 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van 27 tot 29 juli het Otto Dickeplein voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs. Kom genieten van de uniekste foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Je kids hebben de tijd van hun leven door het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. In 2016 stonden we ook al op het Otto Dickeplein en dit jaar komen we gewoon weer terug! Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden.

Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland.

Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

Drie dagen genieten Vrijdag 27 juli kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur langskomen. Zaterdag 28 juli is het festival geopend van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 29 juli van 12.00 tot 21.00 uur. Er wordt met de pinpas betaald, geen gedoe met muntjes en kleingeld dus! Het festival is uiteraard gratis te bezoeken! Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt…

Voor ieder is wat wils. Met wie kom jij genieten?

Deel dit bericht met je vrienden!