Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gezellige drukte bij opening Big Rivers bij Restaurant Post'
12jul 2018

Gezellige drukte bij opening Big Rivers bij Restaurant Post

DORDRECHT - Gisteren, woensdag 11 juli, vond een gezellige opening van Big Rivers plaats in een druk bezocht restaurant Post. Het betrof een kleinkunstevenement onder de naam K'Beng! In samenwerking met cultureel centrum DOOR, waren er diverse singer songwriters geprogrammeerd.

Vooral Hans Vandenburg, bekend van Gruppo Sportivo, een populaire Nederlandstalige band uit de jaren 1976 tot met 2013 en dit jaar heropgericht, liet blijken een doorgewinterd performer te zijn. Met zijn expressieve songs en genoeg fans in het publiek kreeg hij er een flink achtergrondkoor bij. Uiteraard overbodig om te vermelden dat de sfeer uitstekend was, maar toch doen wij dat.

Na Hans Vandenburg beklom de band Van Piekeren het podium. Deze band bracht doorleefde eerlijke popmuziek, met een rauw randje. Het publiek genoot en Big Rivers heeft een uitstekende start gemaakt. (meer tekst onder de foto)

Bron foto's: Wim van de Pol.

Bead the Poetry
Vanavond, 12 juli, is er, na een paar jaar van afwezigheid op Big Rivers, opnieuw Bead the Poetry. Dit is een avond vol met poëzie, spoken-word en improvisatie. De toegang is gratis. Het evenement vindt plaats bij de Punt van de Kalkhaven voor pand Teerlink. Bij slecht weer, wat wel mee zal vallen als we nu naar buiten kijken, wordt het evenement verplaatst naar de Trinitatiskapel, Vriesestraat 33.

Timetable:
19.00 Eevee
19.30 Gastdichters (aankondiging van Jaime)
19.31 Sabina van Velzen
19.38 Didi
19.45 Kenny van Veen
19.52 Swendeline Ersillia
20.00 Aankondiging programma JUNO

Dichtbeideklank:
20.10 Merel Meijers
20.17 Kees Jan Visser
20.24 Jaime Quant en Arjan Loeve
20.40 Peter m vd Linden
20.50 Eevee
21.20 JUNO
21.30 Lounar
22.00 JUNO
22.10 Yung Gwidetti
22.40 Slotwoord JUNO en Jaime

Afterparty
Vrijdag, in de loop van de middag beginnen de bands op de verschillende podia in de binnenstad. Zondag sluiten om 20:30 uur The Euros af op het Grote kerksplein. Leuk om te weten is dat er bij restaurant Post zowel op de vrijdag als op de zaterdag Afterparty's plaatsvinden. Vrijdag met DJ Jermain en zaterdag met DJ Vincent Vilouca. Voor de mensen die nog zin hebben in een drankje en een dansjeDeel dit bericht met je vrienden!