Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kunstmin en Theater De Willem stappen op de Waterbus'
12jul 2018

Kunstmin en Theater De Willem stappen op de Waterbus

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Vandaag hebben Kunstmin en Theater de Willem gezamenlijk promotie gemaakt om publiek te werven naar hun theaters te komen. Zij stapten samen op de Waterbus omdat er zowel in Dordrecht als in Papendrecht Waterbus op- en afstaphaltes zijn. 

De Kunstmin Promotieladies stonden de afgelopen weken al op diverse weekmarkten en festivals om het publiek te informeren over het nieuwe theaterseizoen. Op verschillende locaties deed Kunstmin dit ook al samen met Theater De Willem uit Papendrecht. Deze zomer proberen zij daarmee gezamenlijk het publiek enthousiast te maken om te kiezen voor een bezoek aan hun theaters.

Woensdag 11 juli stapten beide theaters de Waterbus op. Kunstmin vanaf de Papendrechtse zijde en Theater de Willem vanaf de Dordtse kant. Vergezeld van live muziek van singer-songwriter Maarten Teekens deelden ze allebei aan het publiek hun nieuwe theaterseizoensbrochures uit.

Kijk voor meer informatie over beide theaters en de volledige programmering op www.kunstmin.nl en www.theaterdewillem.nl. Wilt u de brochure van Kunstmin thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@kunstmin.nlDeel dit bericht met je vrienden!