Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zaterdag 7 juli ontvangt Ben Corino Liselotte Gatzen in Studio de Witt'
06jul 2018

Zaterdag 7 juli ontvangt Ben Corino Liselotte Gatzen in Studio de Witt

DORDRECHT - In de uitzending van zaterdag 7 juli praat Ben Corino met de festivaldirecteur Big Rivers Liselotte Gatzen. In Dordrecht kent men Liselotte Gatzen als festival duizendpoot. Als eigenaar/partner  van Bas de Zwart evenementen is zij betrokken als organisator van tal van evenementen.

Als organisator is zij graag de spin in het web. “Geniet van de contacten die onderdeel uitmaken van het organiseren. De vrijwilligers, leveranciers de muzikanten en sponsoren” zegt Liselotte. Bekende terugkerende festivals waar zij nadrukkelijke bij betrokken is  zijn het Bachfestival en Big Rivers.  Als festivaldirecteur van Big Rivers dat volgende week van start gaat maakt zij momenteel hectische dagen door. Planningen die tot op de puntjes moeten kloppen, checken of de draaiboeken kloppen enafspraken worden nagekomen om het festival op rolletjes kan verlopen.Gatzen (Foto hierboven © Wim van de Pol) geboren in Tilburg werd door de liefde verleidt verbond zich aan haar partner Bas de Zwart en bouwde samen met hem het bestaan evenementen buro tot de huidige vorm en omvang uit. Met Liselotte praat Ben Corino over haar Brabant, en haar metamorfose van werkzaam zijn in de zorgwereld tot organisator van van festivals. En natuurlijk over het op hande zijnde Big Rivers Festival 2018. En luisteren wij naar haar playlist  voor deze uitzending.

In het tweede uur is er de aandacht voor de actualiteiten van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden.

De dichter van dienst is de Dordtse dichter, publicist en historicus Kees Klok. Foto hieronder © Wim van de Pol).Deel dit bericht met je vrienden!