woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Uitreiking eerste Dordtse kauwgompaal aan Papendrechts ondernemer

6 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op Donderdag 5 juli rond 15.15 uur van de uitreiking van de eerste Dordtse, verplaatsbare kauwgompaal – 'n Schone straat… je hebt het zelf in de hand - plaats. In navolging van de 'peukenpaal' kunnen ondernemers in de binnenstad van Dordrecht nu ook een verplaatsbare kauwgompaal aanvragen.

De gemeente Dordrecht ondersteunt ondernemers met materiaal om samen de stad schoon te houden.

Wethouder Marco Stam reikte de eerste kauwgompaal uit aan ondernemer Madelon Janssen van Bakker Bart. De overhandiging vond plaats voor de winkel aan Achterom.

Bijzonderheid bij deze overhandiging was dat Madelon de vrouw is van Arno Janssen, Papendrechts wethouder van onder andere groen en milieu. Zijn vrouw (Madelon van Bakker Bart) staat op de foto's met wethouder Marco Stam van Dordrecht.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

milieu kauwgom paal
Deel dit bericht met je vrienden!