zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Netwerken in Winkelcentrum de Bieshof

5 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op woensdag 4 juli 2018 van 14.00-16.00 uur waren de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in Winkelcentrum Bieshof om met u in gesprek te gaan over de wijk. Het thema was deze keer 'water'. Koffie en thee stond voor iedereen klaar.

De Aanwezige wijknetwerkpartners waren: De Gemeente Dordrecht, Het Vrijwilligershuis Drechtsteden,  MEE Buurtwerk Oost, R-Newt Dordrecht Jongerenwerk, Handhaving Drechtsteden, Brandweer ZHZ, Stichting Het Spectrum, Woningstichting Trivire, De Bibliotheek AanZet Dordrecht, Sportbedrijf Dordrecht, Speelotheek Pip & Z, Sociaal wijkteam Stadspolders - Dubbeldam en ASVZ.

Foto´s: Wim van de Pol.

Deel dit bericht met je vrienden!