Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Deelnemers Spectrum 3-daagse feestelijk onthaald'
05jul 2018

Deelnemers Spectrum 3-daagse feestelijk onthaald

DORDRECHT - De organisatie van de Spectrum 3-daagse kijkt terug op een geslaagde eerste editie. De wandeltocht met ruim 30 bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden en begeleiders sloot woensdag af met een ontvangst aan de Via Sterrenlandia.

De deelnemers werden op de slotdag feestelijk ontvangen door bestuurder Jurjen Sponselee.  Met accordeonklanken op de achtergrond en een ijsje in de hand genoten zij in de tuin voor De Sterrenlanden na van de wandeltocht.  “Ik had het niet willen missen”, vertelt één van de deelnemers. Samen met haar man, die in Het Spectrum De Sterrenlanden woont, nam ze deel aan de wandeltocht. Een waardevolle ervaring om samen te delen.

Over de Spectrum 3-daagse
Bewoners van De Sterrenlanden wandelden afgelopen week  met mantelzorgers, familie en vrijwilligers door de wijk. De buitenlucht heeft een positief effect op de bewoners. Reden voor een groep medewerkers om de handen ineen te slaan en een wandeltocht te organiseren.
En omdat het leuk is samen te lopen, besloten zij het groot aan te pakken en zo veel mogelijk mensen uit te nodigen om deel te nemen.

Op de foto: De deelnemers liepen de laatste dag door het Sterrenburgpark  (foto Het Spectrum)Deel dit bericht met je vrienden!