woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

ASVZ organiseert 7 juli een sportevenement in samenwerking met Gymforce One

4 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Na het succes van vorig jaar organiseren zorgorganisatie ASVZ en Gymforce One zaterdag 7 juli 2018 nogmaals de Buddyrun voor cliënten en medewerkers op het Sportpark Schenkeldijk in Dordrecht.

De buddyrun is een obstakel run waarbij deelnemers in tweetallen of in een klein groepje een uitdagend hindernisparcours van 4 km afleggen. Het parcours telt ruim 30 obstakels, waarbij deelnemers door de modder kruipen, over muren klimmen, met autobanden sjouwen en vooral moeten samenwerken. Hiermee is de run groter dan de eerste editie in juli 2017.

ASVZ organiseert samen met Gymforce One deze buddyrun speciaal voor cliënten en medewerkers van zorgorganisatie ASVZ. Een zorgorganisatie, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Met deze run willen ASVZ en Gymforce One deelnemers laten zien dat je obstakels in het dagelijks leven niet uit de weg moet gaan, maar juist moet samenwerken en grenzen moet verleggen om te overwinnen.

Wil jij de deelnemers aanmoedigen? Kom dan 7 juli tussen 10.00 en 16.00 uur naar het Sportpark Schenkeldijk in Dordrecht.

Bron foto: Gymforce One.

Lees meer over:

ASVZ Gymforce One buddyrun
Deel dit bericht met je vrienden!