donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Ontvang museumspel gratis bij gezinsbezoek aan het Dordrechts Museum

27 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Wie met het gezin het Dordrechts Museum bezoekt, krijgt vanaf vandaag een museumspel cadeau.

Met het museumspel ontdekt u samen met uw kinderen al dobbelend het museum. Maak een reis door zes eeuwen Nederlandse schilderkunst, fantaseer over de mooiste schilderijen en beleef samen kunst op een speelse en verrassende manier.

Door een bijdrage van Rabobank Drechtsteden is het mogelijk om elk bezoekend gezin gratis het museumspel mee te geven. Het spel is ontwikkeld door het Kröller-Müller Museum, het is geschikt voor iedere leeftijd en kan gespeeld worden in elk museum. "Een museumbezoek is verrijkend, ook voor  kinderen. Met dit spel willen we dat stimuleren." aldus René Kerstens, directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden. Gertjan Schouten, Hoofd Publiekszaken Dordrechts Museum: "wij zijn heel blij dat we museumbezoek voor het hele gezin nu extra leuk kunnen maken".

Foto's van Thymen Stolk
Links: René Kerstens, Directievoorzitter van Rabobank Drechtsteden en rechts: Gertjan Schouten, Hoofd Publiekszaken Dordrechts Museum

Lees meer over:

spel presentatie museum
Deel dit bericht met je vrienden!