dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Het zomercadeautje van de bibliotheek: gratis e-books lenen

22 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Download de VakantieBieb app en neem je e-books mee op vakantie. De zomervakantie is natuurlijk hét moment om lekker te lezen. De VakantieBieb biedt 60 e-books voor het hele gezin. Je neemt de boeken dus zonder sjouwen overal mee naartoe. De app is gratis te downloaden in de appstores van 1 juli t/m 31 augustus. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Veel leesplezier!

De bibliotheek altijd dichtbij
De Bibliotheek AanZet is jouw lokale, vrije toegangspoort tot kennis en informatie. Je kan er jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, kennis delen én boeken en andere materialen lenen. Iedereen kan terecht in alle vestigingen van de Bibliotheek AanZet, maar ook online kunnen leden reserveren, verlengen én materialen van andere bibliotheken aanvragen. Zo is de hele collectie met gemak binnen handbereik. Offline, en online. Actuele informatie over het totale aanbod van de Bibliotheek AanZet is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort
Wat: Vakantiebieb
Wanneer: 1 juli t/m 31 augustus

Lees meer over:

bibliotheek aanzet
Deel dit bericht met je vrienden!