donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Extra verkeersregelaars tijdens Zomerkermis

20 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht roept bezoekers van de binnenstad en kermis op met de fiets, scooter of openbaar vervoer te reizen. Daarnaast zet de gemeente tot en met zondag 24 juni extra verkeersregelaars in. Op die manier wil de gemeente er voor zorgen dat het verkeer op de Spuiboulevard kan doorstromen en dat de binnenstad toegankelijk blijft.

Zaterdag 16 juni liep het verkeer op de Spuiboulevard vast. Dat had te maken met extreme drukte in bezoek aan de binnenstad in combinatie met de afsluiting van de Spuiboulevard vanwege de kermis. Op zondag 17 juni heeft de gemeente daarom extra verkeersregelaars ingezet. Deze verkeersregelaars blijven actief tot en met de laatste dag van de zomerkermis. Ook komen er extra verkeersborden en wordt het verkeer de mogelijkheid geboden om via de Vest en de Groenmarkt de binnenstad te verlaten.

Foto: Fokko van der Straaten.

Deel dit bericht met je vrienden!