Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw danscafé Beneej opent met heel weekend festiviteiten' Peter Beense treedt op met de opening van Beneej
11jun 2018

Nieuw danscafé Beneej opent met heel weekend festiviteiten

DORDRECHT - Dordrecht is het komende weekend een danscafé rijker. Het heet Beneej. Beneej staat voor beneden op z`n Dordts en is gevestigd onder het voormalige V&D gebouw. Op vrijdag 15 juni is de feestelijke opening om 19:30 uur, met blaaskapel Bar Gebeure, Hollands welvaren en Peter Beense. Het hele weekend zal er gratis entree zijn, met tal van festiviteiten.

Het café zal voornamelijk in het weekend geopend zijn. Er komt wekelijks entertainment met o.a. Hollandse avonden, landelijk bekende en lokale DJ`s en Livebands op zondag. Dat betekent een mooie nieuwe plek voor vertier en meer gezelligheid in het centrum.

Ook na 15 juni is het feest. Op zaterdag zijn Alwin v.d. Heuvel, Nick Koot en Mart Hoogkamer (bekend van zijn Willy Alberti sound en de toppers) van de partij en zondag komen Skeftum en Hans Dulfer. De nachten zullen door de DJ`s gevuld worden met namen als Fred Henderson, Quincy Wilson, Bad Berry, Vinnie Rosso, MRYVES en Niels Boogert.

Beneej is te vinden aan de Tolbrugstraat 6 in Dordrecht. Volg hun facebookpagina voor verdere activiteiten: https://www.facebook.com/beneej.beneej.5?hc_ref=ARQpu5ptLNuLybjZ5-mSBbmIiSw2GwuwrWaRdjYHm_xvWGO9NykJxCHovU7_NVe7UJ4.Deel dit bericht met je vrienden!