woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas zoekt nieuwe leden voor cliëntenraad domein Kortdurende Zorg

8 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTREGIO - Voor de cliëntenraad van het domein Kortdurende Zorg zoekt Rivas enthousiaste, nieuwe leden die zich graag inzetten voor de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Rivas. Het domein Kortdurende Zorg beslaat een breed terrein van activiteiten, zoals: Revalidatie & Herstel, kortdurend verblijf, jeugdgezondheidszorg, expertisecentrum en pashouders. Leden van de cliëntenraad wonen in het werkgebied van Rivas, kunnen zich verplaatsen met eigen vervoer, zijn voldoende beschikbaar en ontvangen een onkosten- en reiskostenvergoeding. Belangstellenden worden uitgenodigd voor maandag 25 juni te reageren op de vacature op de website www.rivas.nl/vacatures.

Rol cliëntenraad
‘Rivas vindt het belangrijk dat goed geluisterd wordt naar haar cliënten’, aan het woord is enthousiast lid van de cliëntenraad Mary den Dikken. Ze vertelt verder: ‘De cliëntenraad is de stem van die cliënten en daarmee een belangrijke gesprekspartner voor de directeur Kortdurende Zorg. Zo denkt en praat de raad mee over de kwaliteit van zorg en de verbeteracties. Ook de ontwikkeling van nieuwe vormen van dienstverlening staat op de agenda.’

De activiteiten van het domein en de ontwikkelingen zijn opgenomen in het businessplan Kortdurende zorg 2018. Mary besluit: ‘De cliëntenraad adviseert over het businessplan en bespreekt de voortgang en realisatie met de directeur Kortdurende zorg. De cliëntenraad vergadert structureel op dinsdagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur, zeven keer per jaar. Daarnaast kunnen leden deelnemen in mogelijke werkgroep(en).’

Aanmelden
Belangstellenden die affiniteit met de zorg hebben die Rivas biedt en zich graag inzetten voor de cliënten van Rivas, worden van harte uitgenodigd om zich als nieuw lid van de cliëntenraad aan te melden. Dit kan gemakkelijk en snel via de website www.rivas.nl/vacatures. Voor meer informatie over wat het boeiende en betekenisvolle lid zijn van de cliëntenraad inhoudt, kan contact worden opgenomen met ambtelijk secretaris Nettie Saarloos. Zij is op werkdagen en tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer (0183) 64 5116.

Lees meer over:

rivas clientenraad
Deel dit bericht met je vrienden!