Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dance krijgt prominente plek op Big Rivers Festival'
07jun 2018

Dance krijgt prominente plek op Big Rivers Festival

DORDRECHT - Dit jaar is er een primeur op Big Rivers 2018: voor het eerst staat Crazyland uit Amsterdam tijdens het festival in de binnenstad van Dordrecht. Naast Crazyland, kondigt de organisatie ook aan dat Friends on Friday weer terugkeert op de vrijdagavond.

Dat Crazyland op Big Rivers staat kan je wel bijzonder noemen. De events van Crazyland worden namelijk vaak niet ver van Amsterdam georganiseerd. Dit markeert de eerste keer dat zij de stap wagen ten zuiden van de rivier. Dankzij de jarenlange vriendschap tussen Crazyland organisator Mike van Seumeren en Dordtse ondernemer Tommy Nijhoff van Nijhoff Schildersbedrijf, is het mogelijk gemaakt dat zij in Dordrecht te bewonderen zijn. De line-up voor dit te bijzondere concept op het Nijhoff Schilders Stage is zeker niet te min. Erick E, Jean, Mike S, Faustino Dos Santos en DJ Rob staan namelijk dit jaar achter de draaitafels. Naast het muziekprogramma, zorgt Crazyland ervoor dat er ook veel te zien valt; denk aan vuurspugers en acrobaten en een bijzonder lichtshow. Niets is hen te gek.

Friends on Friday is ook weer terug dit jaar. Zij zullen hun wederom op het Nijhoff Schilders Stage maken. Zoals je gewend bent van Friends on Friday, kan je gezelligheid, een sfeervolle omgeving en heerlijke muziek verwachten. Dat kan ook niet anders met een line-up bestaande uit een special Ibiza soulful house set van Vincent Vilouca, resident DJ’s René van der Weijde en Eddie4Tune, met percussion verzorgt door Cherokee, de vocals door Miss Bunty en sax door Julian.Deel dit bericht met je vrienden!