donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse ondernemers gaan voor in stille opruimactie Weizigtpark

6 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Bewust Leven is voor Iedereen, en bewuste ondernemers kunnen daarin het voorbeeld geven. Hoe, dat laten leden van ondernemersvereniging Bewust Dordrecht zien op donderdag 21 juni. De langste avond van het jaar benutten zij om zwerfafval te ruimen in het Wijzigtpark, tijdens een stiltewandeling.

Ze slaan hiermee twee vliegen in een klap: ze maken het park een stuk schoner, èn aandacht vragen voor de Bewust Leven Beurs, die zij op 13 oktober organiseren in het Wantijpaviljoen.

Iedereen is welkom om mee op te ruimen. Initiatiefnemers Lia van den Berg en Jolanda Baan van Bewust Dordrecht staan vanaf 19.30 uur klaar bij het Duurzaamheidscentrum Weizigt, met vuilniszakken en knijpers. Onderweg zullen zij af en toe stil staan voor een bewustwordingsmoment. De wandeling is gratis en na afloop ontvangen alle deelnemers een leuke attentie. Aanmelden kan via info@bewustdordrecht.nl.

Bewust Dordrecht is in 2016 (?) opgericht als platform voor Bewuste ondernemers en consumenten. De Bewust Levenbeurs heeft als thema Bewust leven is voor iedereen!. Het wordt de eerste grote presentatie van bewuste ondernemers uit Dordrecht en omgeving aan het publiek. Bezoekers kunnen dan kennismaken met tientallen bewuste ondernemers en wat zij te bieden hebben: van gezond voedingsadvies tot beeldende therapie, en van haarverzorging met volledig natuurlijke producten tot ademsessies en yoga.

Bewust leven betekent volgens Bewust Dordrecht dat je je bewust bent van de invloed die jij met jou levenswijze hebt op mens, dier en milieu, en dat je je bewust bent van jezelf, van wie je bent.
Op www.bewustdordrecht.nl kunnen  bewuste ondernemers een profiel aanmaken waardoor ze beter gevonden worden. Verder organiseert zij regelmatig netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en de inspiratiebijeenkomsten voor consumenten.

Bewust Dordrecht is een onderdeel van Bewust Netwerk, de organisator van lokale netwerken rondom Gezond & Welzijn, Persoonlijke Groei, Duurzaam Leven en Maatschappelijk Ondernemen in heel Nederland. Voor de opruimactie werkt Bewust Dordrecht samen met Duurzaamheidscentrum Weizigt (en gemeente Dordrecht)

Deel dit bericht met je vrienden!