zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Kunstmin promotieteam gaat on tour

1 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De komende weken gaat het Kunstmin promotieteam de Drechtsteden door om het nieuwe seizoen aan te kondigen. Vergezeld door een muzikale act, een leuke winactie en andere activiteiten staat het team op allerlei markten en festivals in de regio.

Komende zaterdag, 2 juni, gaat de tour van start bij Wantijpop. De Kunstmin promotie ladies staan samen met zangeres Laura Beekman tussen 13:00-15:00 uur bij de Dupont familie ingang. Vergezeld met een prachtig live concert, een leuke winactie voor kinderen en veel gezelligheid verwelkomen zij u op het festival.

Kunstmin staat ook op het Noordparkfestival, de Dordtse Boekenmarkt en Zomersymfonie. Daarnaast kunt u ze tegenkomen op de weekmarkt in Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en zelfs bij de Waterbus.

Bij de kraampjes kunt u op de foto, de nieuwe brochure meenemen en luisteren naar live muziek. Zien we u daar?

Kijk voor het hele programma van het nieuwe theater- en concertseizoen van Schouwburg Kunstmin op www.kunstmin.nl Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar info@kunstmin.nl

Lees meer over:

promotie kunstmin tour
Deel dit bericht met je vrienden!