Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse VVD over Coalitie-akkoord: “We gaan bouwen aan een top stad!”

30 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - “Dit akkoord staat bol van de ambitie voor deze prachtige stad en is gestut op veel vertrouwen”, aldus de fractievoorzitter Marc Marx. De Dordtse VVD zal met wethouder Burggraaf deelnemen aan de het college van burgemeester en wethouders. Hij zal zich de komende vier jaar o.a. in gaan zetten op Economische Zaken, Ondernemers, Evenementen, Financiën en de Omgevingswet.

Maarten Burggraaf: “Ik kan niet wachten om te beginnen! We gaan Dordrecht in de landelijke top 5 van MKB-vriendelijke steden brengen. Ik houd vast aan de lage lasten en sta voor een ondernemende stad. Het ondernemersklimaat ga ik sterk verbeteren de komende jaren en dat levert 4.000 extra banen op. Net zoveel energie wil ik gaan steken in plezier voor de stad. We blijven hoog scoren als een toonaangevende evenementenstad en geven daarnaast de ruimte aan nieuwe evenementen gericht op jongeren. We zijn trots op de organisatoren en ik wil hen de komende periode maximaal ondersteunen”.

De Dordtse VVD kijkt met veel vertrouwen tegemoet naar de met sociale en politieke partners geformuleerde ambities in het akkoord. Er gaat nu serieus werk gemaakt worden van de groeiambitie, economische ontwikkeling, bereikbaarheid, veiligheid, aanpak van racetuig en de uitvoer van een ambitieus sportbeleid. “Het is geen mals karwei, maar we hebben vertrouwen, daadkracht en ambitie. Het akkoord is klaar. Nu aanpakken en doen!”, aldus Merx.

Lees meer over:

VVD stad akkoord
Deel dit bericht met je vrienden!