donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Live for Ella

28 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op donderdag 31 mei a.s. vindt ‘Live for Ella – Party With A Purpose’ plaats in het Dolhuis in Dordrecht. Een feestelijke en muzikale benefietavond waarbij de opbrengsten ten goede zullen komen aan onderzoek naar de zeldzame ziekte LGD waaraan de Dordtse 16 jarige Ella lijdt. Desondanks moet Live for Ella voornamelijk een feestje worden. Het leven moet namelijk gevierd worden aldus Ella en hoe dat beter te doen dan met goede muziek?

Op het programma staan 3 geweldige bands. Rond half 9 opent de elektronische hiphop formatie ‘Traudes’ de avond. Ella’s persoonlijke favoriet timmert behoorlijk aan de weg. Dit jaar werd de band na de single ‘Back Down’ uitgeroepen tot 3FM talent wat de band meteen een hele berg optredens opleverde onder meer op Concert at Sea, Paaspop en Appelpop. (Zie foto boven en video onder dit artikel)

Rond half 10 staat Greenfield – een semi akoestisch trio rondom zanger en acteur Neil van der Hulst - op het programma. Het is niet voor het eerst dat Greenfield Dordrecht aan doet. Afgelopen jaar trokken ze al veel bekijks met hun intieme optredens op de Dordtse Kerstmarkt en onlangs nog stonden ze op het Lepeltje Lepeltje festival. Ook Greenfield geniet steeds meer bekendheid. Zo waren ze onder andere te gast bij Koffie tijd en brachten ze pas geleden hun eerste EP uit. Zanger Neil heeft u misschien al vaker gehoord, zo was hij oa te horen in de musical Ciske de Rat en Kruimeltje maar ook verzorgde hij oa de soundtrack van de serie ADAM EVA.

Rond half 11 gaat het dak eraf met de in Dordrecht behoorlijk populaire band Colibri. Voor wie de band nog niet eerder gezien of gehoord heeft: denk funk, soul en groove. Discogangers, soulsisters en funkbrothers; er is voor ieder wat wils. Zolang het maar dansbaar is! Ze spelen uit verleden en heden en overgieten de nummers met de befaamde Colibrisaus. Die is spicy, dan weer vet, maar altijd smaakvol.

De avond zal verder muzikaal omlijst worden door de deejays van het What The Funk collectief uit Dordrecht.

Als dat geen feestje wordt?! Dus kom a.s. donderdag naar het Dolhuis en steun onderzoek naar LGDA!

Live for Ella
Donderdag 31 mei @ het Dolhuis (Dolhuisstraat 55, Dordrecht)
Aanvang: 20:00u
Toegang: 12,50 (vvk ex reserveringskosten) of 15,- aan de deur
Bestellen kan via: www.dolhuis.com

Lees meer over:

benefiet dolhuis
Deel dit bericht met je vrienden!