zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Wijnbrug vrijdag weer toegankelijk:

15 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het zal u wellicht niet ontgaan zijn, de renovatie van de Wijnbrug duurt veel langer dan gepland. Enige tijd terug heeft Beter Voor Dordt het college vragen gesteld over de voortgang van dit project. Aangegeven werd dat de lage temperatuur, het hoge water én de erg slechte staat van de brug hebben bijgedragen aan de vertraging.

Wij hebben het college gevraagd om in ieder geval te regelen dat de brug nu zo snel mogelijk toegankelijk wordt voor voetgangers. Omwonenden en naastliggende bedrijven hebben al te lang hinder ondervonden. Aankomende vrijdag 18 mei zal het dan eindelijk zo ver zijn. Dus vanaf komend weekend kunnen we weer volop wandelen over de Wijnbrug.

Deel dit bericht met je vrienden!