Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Avond- en nachtwerkzaamheden op de Oranjelaan, Vrieseweg en Oranjepark

15 mei 2018

DORDRECHT - Op 14, 15 en 16 mei vinden er avond- en nachtwerkzaamheden plaats op de Oranjelaan, Vrieseweg en Oranjepark. Het eerste gedeelte van het asfalt is al aangebracht op de Oranjelaan en Vrieseweg.

Afgelopen nacht zijn er freeswerkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van Vrieseweg nr. 100 en nr. 98 en op het Oranjepark vanaf de brandweer tot aan de rotonde. Van deze werkzaamheden zult u de meeste geluidshinder ervaren. Aansluitend hieraan wordt er geasfalteerd.
Op dinsdag 15 mei wordt in de avond en nacht het asfalt aangebracht op de Oranjelaan, Vrieseweg en het Oranjepark en op woensdag 16 mei worden er ook in de avond en nacht de laatste laag asfalt en de wegmarkering aangebracht.

De avond- en nacht werkzaamheden duren van 19:00 uur tot 7:00 uur. In deze periode zijn het Oranjepark, Vrieseweg en Oranjelaan afgesloten. Er wordt alles aan gedaan om de werkzaamheden spoedig te laten verlopen en zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken. De weg gaat open zodra de werkzaamheden verricht zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!