Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Tot juni werkzaamheden warmtenet Oranjelaan

15 mei 2018

DORDRECHT - Eind januari jl. is de warmteleiding ter hoogte van de Oranjelaan-Bankastraat door een externe partij onherstelbaar beschadigd. Daarom moet HVC een nieuwe warmteleiding aanleggen tussen de Bankastraat en Stooplaan. Deze werkzaamhedenworden gecombineerd met de lopende werkzaamheden van de gemeente op de Oranjelaan.

Werkzaamheden tot medio juni
De warmteleiding wordt middels een open ontgraving aangelegd. De bestrating wordt in fases
opengebroken om een sleuf te graven. In de sleuf wordt de warmteleiding aangelegd. Vervolgens wordt de sleuf dichtgemaakt en de bestrating hersteld. Na het testen wordt de warmteleiding aangesloten op het warmtenet. Het werkterrein wordt met hekwerk afgesloten. In geval van onverwachte (weers-)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Verkeersmaatregelen Oranjelaan - Stooplaan van 16 mei t/m 1 juni
De werkzaamheden bij de kruising Oranjelaan - Stooplaan starten op 16 mei 2018 en duren naar
verwachting 1  juni 2018. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt het kruispunt
Oranjelaan – Stooplaan afgesloten. Ter hoogte van deze kruising wordt het doorgaand verkeer
in beide richtingen over 1 rijbaan geleid.

Deel dit bericht met je vrienden!