dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Verkoop cd-collectie Stadsbibliotheek groot succes

2 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Overgebleven cd’s nog steeds te koop. Al voor openingstijd stonden de eerste muziekliefhebbers op Koningsdag voor de deur van de Stadsbibliotheek. Voor één dag was de bibliotheek ingericht als muziekwinkel om de cd-collectie te verkopen. Aan het eind van de dag waren er ruim 2.000 cd’s verkocht. Dat is heel veel, maar nog niet alles. De overgebleven cd’s, zo’n 890 stuks zijn nog steeds te koop, voor € 2,- per doosje. Afrekenen kan contant of met pin bij de balie in de bibliotheek.

Het aantal cd’s dat wordt uitgeleend loopt elk jaar meer terug. En met de voorgenomen verbouwing van de Stadsbibliotheek, in de tweede helft van het jaar, is besloten te stoppen met de uitleen van cd’s. Al sinds januari 2018 worden er geen nieuwe cd’s meer aangeschaft voor de Stadsbibliotheek. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor een nieuw project voor jongeren, dat komend jaar gaat starten in de bibliotheek.

Lees meer over:

bibliotheek Koningsdag
Deel dit bericht met je vrienden!