Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Lil Kleine zet Dordrecht op zijn kop

30 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT -  Met 11.000 bezoekers op de Spuiboulevard was Dancetour Dordrecht een zeer geslaagd Koningsdagfeest. Bizzey, Lil Kleine, Tony Junior, The Partysquad, Mental Theo, Giocatori en Wessel S maakten er één groot feest van.

Het enthousiasme voor de populaire artiesten als Bizzey en Lil Kleine was erg groot. Al aan het begin van de middag waren er 11.000 bezoekers op de Spuiboulevard. De Dordtenaren maakten er een mooi feestje van, ondanks een heel klein beetje regen.

Terug van weggeweest was dit jaar de Get on Stage with Jupiler Area. Een on stage area naast de artiesten waar zowel online als op het terrein kaarten voor te winnen waren. Ook nieuw dit jaar was de Coca-Cola Artist Area. Een ‘chill’ area voor de artiesten, waar af en toe fans met hun grote helden op de foto mochten. O.a. Happy Indo uit Dordrecht zorgden voor een heerlijk food aanbod.

Er zijn dit jaar nog 5 Dancetours in Lelystad, Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem.

Lees meer over:

spuiboulevard dancetour
Deel dit bericht met je vrienden!