Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Italiaanse sferen tijdens de gezinsdag van De Singel

30 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vrijdag 27 april was het weer tijd voor de jaarlijkse gezinsdag van schippersinternaat De Singel in Dordrecht. Tijdens dit jaarlijkse feest worden er diverse leuke activiteiten voor alle kinderen, ouders en medewerkers van De Singel georganiseerd. Dit jaar stonden deze activiteiten in het teken van het thema ‘Italië’.

Zo zijn er torens van Pisa gebouwd, was er een ringwerpspel met Pinokkio en was er een Italiaanse gondelrace. Iedereen heeft hier met veel enthousiasme en plezier aan deelgenomen. Na de activiteiten is er aan een hele lange tafel genoten van een uitgebreid Italiaans buffet. Er was onder andere keuze uit pasta, pizza, wraps en diverse kleine hapjes. Het was deze dag ook heerlijk zonnig weer, wat voor een echte Italiaanse sfeer zorgde. De Singel kijkt terug op een erg gezellige gezinsdag!

De Singel, onderdeel van Stichting Meander, is een internaat voor schipperskinderen in Dordrecht. Bij De Singel verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, waar naast huisvesting ook opvoeding, begeleiding en recreatie aan de kinderen wordt aangeboden. Door de kleinschalige opzet van De Singel wordt er een veilige, open en stimulerende omgeving geboden, waar kinderen alle ruimte, aandacht en zorg krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Op De Singel zijn meerdere groepen, waaronder een begeleid wonen traject.

Lees meer over:

singel schippersinternaat
Deel dit bericht met je vrienden!