Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Spectaculair concert vanaf een ponton in de Wijnhaven

27 april 2018 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op donderdagavond 26 april werd een bijzonder concert georganiseerd met als podium een groot ponton in de Wijnhaven.

Honderden toeschouwers volgden dit gratis toegankelijke concert vanaf de Taankade, de Boomstraat en de Mattenkade, maar ook vanaf het water.

Close harmony vocal trio The Cherries bracht deze avond samen met het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers o.l.v. Ruud van Eeten een gevarieerd programma in het teken van the forties. Het was een repertoire van bijvoorbeeld The Andrew Sisters en Henri Mancini, afgewisseld met klassiekers uit de film- en musicalmuziek.

Ook was er ruimte voor medleys, afkomstig uit de brede Amerikaanse animatiefilmwereld en voor prachtige muziek uit een serie, geïnspireerd door belevenissen van een Amerikaans peloton in de Tweede Wereldoorlog.

Deel dit bericht met je vrienden!