Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Groot feest tijdens Boerderijmiddag op Stadsboerderij Weizigt

24 april 2018 (door Eva Baars)

DORDRECHT - Woensdag 2 mei is het feest op Stadsboerderij Weizigt. De hele middag is jong en oud van harte uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei feestelijke activiteiten en toe te kijken hoe onze schapen ontdaan worden van hun wintervacht. Vier het voorjaar op de Stadsboerderij!

Met het scheren van de schapen luidt Stadsboerderij Weizigt woensdag 2 mei het voorjaar officieel in. Dat vraagt natuurlijk om een feestje! Iedereen is dan ook van harte welkom om deel te nemen aan allerlei verschillende activiteiten. Versier bijvoorbeeld een hoefijzer, leer hoe je moet vilten en doe mee aan Ezeltje Prik. Snuffel rond op de boerenmarkt ingericht door Rechtstreex en neem vooral wat lokaal geproduceerd lekkers mee. Leer hoe je wilgentenen kunt vlechten, hoe je wol moet spinnen en luister naar de boeiende verhalen van onze imker Meta. De echte durfal dagen we uit een ritje te maken op de rodeostier. Dit en nog veel meer staat er op het programma komende woensdag. Vier je het voorjaar met ons mee?

De Boerderijmiddag gaat op woensdag 2 mei om 13.00 uur van start en zal duren tot 17.00 uur. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis. Alle activiteiten vinden plaats rondom Stadsboerderij Weizigt. Voor meer informatie over de activiteiten van Weizigt kijk je op www.weizigt.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!