Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De liefste moeders van Dordrecht gezocht'
24apr 2018

De liefste moeders van Dordrecht gezocht

DORDRECHT - Moederdag komt eraan, in winkelcentrum Sterrenburg worden moeders helemaal in de watten gelegd. Op zaterdag 12 mei wordt er volop Moederdag gevierd in de Ma-Topia van winkelcentrum Sterrenburg.

De Ma-Topia is de plek voor alle moeders die wel een verwenmoment kunnen gebruiken. In Ma-Topia worden de moeders helemaal verwend. Via de Facebookpagina van Sterrenburg kunnen de moeders vanaf zaterdag 28 april opgegeven worden om kans te maken op een schoonheidsbehandeling of massage. Kinderen en partners geven aan waarom de moeders zo lief zijn en dit verdiend hebben. In Ma-Topia worden verspreid over de hele dag behandelingen weggegeven, volop kans om vele moeders te laten ontspannen. 

Op donderdag 10 mei worden de winnaars via de Facebookpagina van Sterrenburg bekend gemaakt. Ook op zaterdag 12 mei zelf kan er nog kans gemaakt worden om een verwenmoment te winnen. Bezoekers uit het winkelcentrum kunnen dan aangeven wat voor hun moeder de ultieme Ma-Topia is.Deel dit bericht met je vrienden!