Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Café Zwarte Schaap geopend op de Voorstraat

23 april 2018

DORDRECHT - Op 20 april is het café Zwarte Schaap geopend op de Voorstraat 237. Met veel toeloop, een hapje en welkomstdrankje en een dj is het nieuwe café gelijk goed op de kaart gezet en is Dordrecht een mooie uitgaansplek rijker.

Eerder bevond zich op deze locatie café the Hustler. Dit café moest vorig jaar sluiten tot 1 januari 2018, vanwege de vondst van harddrugs. Het café heeft nog enige tijd leeg gestaan, tot het werd omgebouwd en de mooie naam Zwarte Schaap kreeg. 

Het nieuwe café gaat gelijk al goed van start met voetbalwedstrijden op groot scherm en het vieren van Koningsdag. Met Koningsdag zijn ze vanaf 10:00 u 's ochtends open. Fred Henderson zorgt dan voor de muziek. Ook koningsnacht wordt door hen gevierd.

Lees meer over:

cafe zwarte schaap Hustler
Deel dit bericht met je vrienden!