Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Van der Valk, PLUS, ANWB en Rituals in Klantvriendelijkste Bedrijf top tien van Nederland

23 april 2018

DORDRECHT - Op 19 april vond de uitreiking van de CustomerFirst Awards plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Hierbij verwierven Van der Valk, de PLUS, ANWB en Rituals een mooie plek in de top tien als klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Coolblue werd de winaar. Intiatiefnemers van de publieksprijs zijn SAMR Marktvinders en auteur Egbert Jan van Bel.

Van der Valk (2e), PLUS (5e), ANWB (7e) en Rituals (9e), met vestigingen in Dordrecht, worden door consumenten gewaardeerd qua klantvriendelijkheid. Uit het grootschalig continu onderzoek van SAMR Marktvinders, kwam Coolblue voor het tweede jaar op rij als Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland uit de bus. Hierbij speelt de glimlach consequent en continu doorvoeren in alles wat je doet – van de website tot bestellen, van bezorgen tot de voorwaarden, een doorslaggevende rol volgens Gerrit Piksen, manager customer intelligence bij SAMR.

Klantvriendelijkheid staat onder druk
De afgelopen jaren steeg de gemiddelde klantvriendelijkheid. Die trend is dit jaar doorbroken. Het lijkt erop dat klantvriendelijkheid onder druk staat,volgens SAMR, gezien de lichte daling. In 2017 scoorde de gehele top 10 nog minimaal een 8. Dit jaar scoort alleen de top 6 hoger dan een 8.

Voor verdere uitkomsten van het onderzoek, zie: https://www.samr.nl/coolblue-klantvriendelijkste-bedrijf-2018/

Deel dit bericht met je vrienden!