Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Cycle for Hope organiseert nieuw event: Ladies Ride

17 april 2018

DORDRECHT - Cycle for Hope organiseert al jarenlang wielerevenementen vanuit Dordrecht. Dit jaar komt  daar een nieuw evenement bij: de Ladies Ride van 120 km! Net als de andere tochten gaan de deelnemers hierbij een uitdagende afstand fietsen om geld in te zamelen voor hulp bij Stichting De Hoop. Start en finish zijn op 23 juni 2018.

Deze nieuwe dagtocht voor vrouwen voert langs rivieren, dijken, het Groene Hart en de Alblasserwaard. De tocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van de 120 km én het werven van sponsorgeld voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen.

Route
De tocht start op Dorp De Hoop (Provincialeweg 70) in Dordrecht. Onderweg komen de wielrensters langs uitgestrekte weilanden en authentieke dorpjes. De route voert langs beide kanten van de Lek, met vrij uitzicht over het water. Via Schoonhoven, Bergambacht, Lekkerkerk en Krimpen aan den IJssel komen de vrouwen terug in Dordrecht.

Iets betekenen voor een ander
Deelneemster Anita schreef zich al snel in. “Ik doe graag mee, omdat het me voldoening geeft iets te betekenen voor een ander. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken die hun steentje bij willen dragen aan het eindigen van alle leed, pijn, verdriet, eenzaamheid en verslaving die er op de aardbol is. Het is een stipje in de grote werkelijkheid, maar als we nu met elkaar een milde bijdrage leveren, wordt deze stip groter!”

Gezamenlijke finish Cycle for Hope
De finish van de Ladies Ride is tegelijk met de andere tochten van Cycle for Hope. Op 23 juni is ook de Toertocht met 90, 140 of 200 km. Van 21 tot 23 juni 2018 wordt het Rondje Nederland gefietst. Inschrijven voor de tochten kan via www.cycleforhope.nl.

Lees meer over:

cycle for hope Ladies Ride
Deel dit bericht met je vrienden!