Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse apotheek Galilea-Zuid start verkoop van soa-test uit de muur.

17 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanaf 13 april kan er bij apotheek Galilea Zuid een SOA-test van Soapoli-online uit de muur worden gehaald. Uit de 24-uurs automaat aan de Jagerweg 260 zijn de SOA testen dag en nacht beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar zekerheid.

Apotheker André de Meere: “We bieden SOA testen via onze balie verkoop en via de 24-uurs automaat. Door de inzet van de 24-uurs automaat kunnen klanten hun soa test nog discreter en anoniemer afhalen. Met dit aanbod willen we iedereen die met deze vraag worstelt aan een betrouwbare test helpen.

Soapoli-online mede directeur Marlous Lasschuyt is blij dat Soapoli-online een verkooppunt erbij heeft. ‘Dordrecht ligt onder de rook van Rotterdam. De klanten kunnen na het afnemen van hun soa test, als ze willen, deze meteen inleveren in ons laboratorium in Rotterdam. Zo is hun soa test uitslag nog sneller te bekend’.

Op de webpagina www.soapoli-online.nl vind je informatie of je een soa test nodig hebt. Ook kan je onder de knop “afhaalpunten” meer lezen over de soa testen die bij apotheek Galilea-Zuid in Dordrecht beschikbaar zijn.

Bron foto: Google Streetview.

Lees meer over:

apotheek de jagerweg soa-test
Deel dit bericht met je vrienden!