Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

AD De Dordtenaar vandaag door storing zonder regionaal katern in de bus

17 april 2018

DORDRECHT /DRECHTSTREEK- De regionale krant op papier mist vandaag het regio-katern. AD De Dordtenaar doet hiervan mededeling op de eigen website. Dat houdt dus in dat in Dordrecht niet in het regionaal katern - op papier - het nieuws kan worden gelezen.

Daarover wordt gemeld door de krant:

Geen regiokatern door storing in drukkerij: gratis digitale krant

Door een storing in de drukkerij ontbreekt vanmorgen het regiokatern van de edities AD De Dordtenaar en AD Rivierenland.

In plaats van de krant die u gewend bent, valt vanmorgen de landelijke editie van het AD bij u op de mat. Heeft u een abonnement op één van deze edities, dan kunt u vandaag gratis de digitale editie van uw krant downloaden via krant.ad.nl. De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

Excuses voor het ongemak.

Lees meer over:

papier ad
Deel dit bericht met je vrienden!