Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Lentefeest bij speeltuin Oosterkwartier goed bezocht

16 april 2018

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag 14 april werden op diverse plaatsen de speeltuinen geopend. Zo ook speeltuin Oosterkwartier Dordrecht, waar een openings- en lentefeest werd gevierd. Al voor de opening om 14.00 uur stonden er kinderen te wachten voor het hek om naar binnen te kunnen. Binnen wachtten hen een middag vol activiteiten en spel.

De speeltuin was die dag gratis. Daar werd veel gebruik van gemaakt door de kinderen. Voor de kleintjes was er een springkussen en in de loop van de middag liepen er her en der geschminkte kinderen rond. Ook voor het enveloppenspel en de workshop ballon vouwen was veel belangstelling.

Door het jaar heen zijn er diverse leuke activiteiten bij de speeltuin. Zo is er op 9 mei een kleedjesmarkt en is de speeltuin open met de avondvierdaagse van 5 tot met 8 juni.

Deel dit bericht met je vrienden!