Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordts/Zwijndrechts alternatief hardrocktrio 'The Empyrean' brengt tweede album uit

16 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Dordts/Zwijndrechts alternatief hardrocktrio 'The Empyrean' brengt op aanstaande vrijdag 20 april 2018 haar tweede album uit met een groots releasefestijn in Poppodium Bibelot te Dordrecht. De band, bestaande uit de Zwijndrechtse broers Nevyn (22) en Ramyc van Nugteren (23) en Dordtenaar Jippe Pepijn van Niel (23) is opgericht in 2014 en haalt inspiratie uit o.a. Tool, Led Zeppelin en Black Sabbath. Na de release van ‘Forlorn’ is de band klaar voor het volgende hoofdstuk.

Het gloednieuwe album 'Black Empyrean' wordt niet alleen op CD uitgebracht maar ook aangeboden op meer dan 100 streamingdiensten en online verkooppunten, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer & Tidal.

Speciaal voor de releaseparty op 20 april brengt The Empyrean alternatieve rocktrio's Switch Bones (Dordrecht) en MacSwordfish (Breda) mee. Verwacht een energieke show met knallende gitaarsolo's en verschillende gastmuzikanten. Tickets zijn te koop via www.bibelot.net en kosten slechts €4,-.

Lees meer over:

rock bibelot album
Deel dit bericht met je vrienden!