Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Het Vogelnest opent officieel zijn koffiebar op het Vogelplein

14 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op vrijdag 13 april opende het Vogelnest officieel zijn koffiebar op het Vogelplein. Het event begon om 16:00 en er werden ook nog verschillende festiviteiten georganiseerd.

Zo kon je er uiteraard terecht voor gratis koffie, thee en limonade, waren er diverse kinderactiviteiten en werden de natuur- en vogeldoeken onthuld. Om 17:00 werd de naam van de koffiebar bekend gemaakt en daarnaast heeft buurtbewoner en singer-songwriter Fixxxman enkele nummers gespeeld om het extra feestelijk te maken.

Met de combinatie van het Vogelnest en de koffiebar tracht de stichting nog meer mensen uit te buurt te bereiken en te verbinden. De koffiebar en het Vogelnest zijn projecten van Stichting voor de Werkplaats en worden gesteund door gemeente Dordrecht, Stichting DOEN, VSB Fonds en het Oranjefonds.

Lees meer over:

Vogelnest Vogelplein
Deel dit bericht met je vrienden!