Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Regionale talkshow Kunstmin Live met Gerard Cox een succes

13 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdag 11 april schoof geboren en getogen Rotterdammer Gerard Cox aan bij Kunstmin Live. Cabaretier, acteur en showman Cox is bekend bij het grote publiek als buschauffeur Jaap Kooiman uit de succesvolle televisieserie Toen was geluk heel gewoon.

Vanwege de grote belangstelling was de talkshow van Kunstmin verplaatst van de Kleine Zaal naar het podium van de Grote Zaal, waar het publiek zelf plaatsnam op het toneel, met zicht op de prachtige zaal en een podium in de zaal. Hierop spraken presentatoren Marjolijn Meijers en Kees Thies met hoofdgast Gerard Cox. De hoofdgast van de avond vertelde over zijn geliefde Rotterdam en zijn succesvolle carrière als zanger, schrijver en acteur, zijn liefde voor Frank Sinatra. Vanwege Cox interesse in de Haagse School was de ‘Watermolen in de polder bij Leidschendam’ van P.J.C. Gabriël  speciaal naar Kunstmin overgebracht vanuit het Dordrechts Museum.  Het gesprek werd omlijst met live muziek van onder meer Maarten Teekens en de Easytunes, en een verrassingsoptreden van zangeres Joke Bruijs.

Wegens succes verlengd: Kunstmin Live in 2018/2019
Dit was de afsluiter van het succesvolle derde seizoen Kunstmin Live. In seizoen 2018/2019 keert de maandelijkse talkshow terug. Vaste presentatoren Marjolijn Meijers en Kees Thies vragen een interessante hoofdgast naar zijn of haar passies tijdens een prikkelend, uniek gesprek. Een eenmalige gebeurtenis met film- en muziekfragmenten, verrassende gastoptredens en de Kunstmin Live band.

De eerste volgende editie is op woensdag 10 oktober 2018. Presentator en cabaretier Rob Kamphues is dan te gast.

Lees meer over:

live kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!