Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Het genootschap Nederland-Israël, afdeling Drechtsteden, viert 50-jarig bestaan

13 april 2018

DORDRECHT - Het Genootschap Nederland-Israël, afdeling Drechtsteden is 50 jaar geleden opgericht. Bijna maandelijks komt het genootschap samen in gebouw de Rank aan de Dubbelsteynlaan-West 70. Hier komen diverse thema’s aan bod. Zo worden Joodse tradities belicht en was de kunstenares Lika Tov aanwezig met kunst over Jeruzalem.

Op maandagavond 23 april viert het genootschap haar 50-jarig bestaan met een speciale bijeenkomst met Israëlische lekkernijen, hapjes, een presentatie van de geschiedenis van de Staat Israël en een optreden van Carmel Trio. De avond zal in het teken van het 70-jarig bestaan van de staat Israël staan.

De avond wordt ingeleid door drs. A.P.J. van Hemmen, burgemeester van Sliedrecht. Het Carmel Trio o.l.v. Doron Peper brengt de meest bekende Israëlische liederen. De avond belooft een verrassing in petto te hebben, waar het bestuur nog niet verder over uit kan wijden.

Iedereen is op 23 april welkom vanaf 19.30 uur in gebouw de Rank, Dubbelsteynlaan-West 70. De avond begint om 20.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!