Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Op 14 april start de verkoop van woningen van de Bloei van Krispijn

13 april 2018

DORDRECHT - De 38 koopwoningen van De Bloei van Krispijn gaan officieel in verkoop. Morgen, 14 april, is daartoe het informatiecentrum aan de Patersweg 53 geopend tussen 1100 en 1400 uur. De prijzen van de zeer energiezuinige woningen met zonnepanelen liggen tussen de € 255.000 en € 290.000. De makelaars zijn aanwezig voor informatie.

Aan de brede Patersweg komen er onder de naam De Bloei van Krispijn 38 royale eengezinswoningen, met 5 slaapkamers. Daarnaast komen er 38 vrije sector huurwoningen. De koopwoningen zijn 3 laags, hebben een plat dak en zijn gesitueerd aan de randen van het plangebied: aan de Jacob van Ruisdaelstraat en aan de Patersweg. De 76 woningen zijn onderverdeeld in drie kleinschalige woongebieden met eigen binnen gebieden. Deze kleinschalige hoven bestaan uit 23 tot 27 woningen. De 38 koopwoningen bestaan uit 8 beeldbepalende hoekwoningen, waarvan er zes met een erker worden geleverd. De overige 30 woningen bestaan uit verschillende afmetingen, indelingen, waardoor de bouwblokken een levendig gevelbeeld met dakterrassen hebben.

de groene binnenhoven worden gemeenschappelijk eigendom en bieden voldoende privé- en bezoekers parkeerplaatsen. In elk hof komt er bovendien een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Voor meer informatie, zie https://www.debloeivankrispijn.nl/

Deel dit bericht met je vrienden!