Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Een middag vol ongevallen op de N3

13 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdag aan het einde van de middag, verloor de bestuurder van een BMW op de N3, de controle over zijn auto. De man klapte hierdoor met zijn auto op de vangrail om vervolgens tegen de vangrail aan de andere kant, tot stilstand te komen.

Volgens getuigen vertoonde de man voor de aanrijding asociaal rijgedrag. Was u ook getuige van het asociale rijgedrag van de man? meld u zich dan bij ons!

Omdat de man bij ons bekend was met eerder onveilig rijgedrag, hebben wij het rijbewijs van de man ingenomen en hem aangemeld voor een EMG (educatieve maatregel gedrag en verkeer) cursus.

Tijdens de afhandeling van deze aanrijding, gebeurde op dezelfde hoogte, in de andere richting ook een aanrijding. Een bestuurder merkte te laat op, dat haar voorligger stilstond. Een aanrijding volgde, waarbij beide bestuurders gewond raakte. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. In de voorste auto zat een hond, welke door de dierenambulance naar het dierenziekenhuis is overbracht.

De N3 was door deze aanrijdingen in zijn geheel gestremd waardoor een lange file was ontstaan. Na anderhalf uur werd de N3 weer vrijgegeven.

Bron foto: Politie Drechtsteden Binnen.

Lees meer over:

file n3 ongevallen
Deel dit bericht met je vrienden!