Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

1e exemplaar 5e editie DKIB Magazine in ontvangst genomen door burgemeester Kolff

12 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een houten jubileum voor het DKIB Magazine dit jaar. Deze jubileum editie is op 11 april jongstleden bij Crayestein Golf Dordrecht gelanceerd. In deze speciale editie sieren burgemeester Wouter Kolff en Joyce Lipman de cover, het eerste exemplaar is dan ook in ontvangst genomen door de burgemeester.

Er waren ruim 60 lokale- en regionale ondernemers aanwezig. Joyce Lipman van By Lipman heeft ook het vijfde DKIB Magazine in samenwerking met ZPRESS Media Group uitgebracht. De vormgeving was dit jaar in handen van Twin Creations.

Gastheer Christian Krijnen van Crayestein Golf verwelkomde alle aanwezigen. Presentator Ton de Kort begeleidde vervolgens op enthousiaste wijze het officiële programma. Het thema van dit magazine is ‘trotse ondernemers’, in gesprek met de burgemeester vertelde hij dat wij als Dordtenaren meer mogen laten zien dat we trots zijn op onze stad, de geschiedenis en eigen onderneming. De burgemeester gaf daarbij ook aan het gat met de overheid en de ondernemers te willen verkleinen door meer naar ‘buiten’ te gaan en in gesprek te gaan met ondernemers. Joyce Lipman bedankte alle adverteerders en vertelde zeker nog potentie te zien in DKIB en de toekomst.

Daarbij is de samenwerking met gemeente, Havenbedrijf Rotterdam en ondernemers van groot belang en een belangrijk doel voor DKIB. Nadat de burgemeester het eerste exemplaar overhandigd kreeg werden de magazines uitgedeeld aan alle aanwezigen. De presentator sloot het officiële gedeelte af met Bas de Zwart over het aankomende Big Rivers festival. Na afloop van de interviews was er een gezellige en informele borrel met muzikale begeleiding van singer-songwriter Randy Derkhof.

Het doel van DKIB is om bedrijven in Dordrecht- West en de regio een platform te bieden en onderlinge samenwerking te stimuleren. Lokaal en regionaal samenwerken is belangrijk voor zowel de stad, de regio, als voor de ondernemers. In deze editie van het DKIB Magazine belichten we trotse ondernemers en ondernemers die, net als DKIB, iets te vieren hebben dit jaar.

Joyce Lipman wil het DKIB Magazine elk jaar een ander thema geven en inspelen op de ontwikkelingen in de regio en ondernemerschap. In het vijfde DKIB Magazine zijn dan ook weer alle ontwikkelingen uit het Dordtse Kil gebied, bedrijfsprofielen en leuke rubrieken te vinden. Het magazine is wederom zeer goed ontvangen door alle aanwezigen.

Het DKIB Magazine wordt gratis verspreid binnen de Drechtsteden. De magazines kunnen gratis
nabesteld worden via info@dkib.nl.

Foto: DK Photography.

Zie ook:

Lees meer over:

magazine by lipman dkib
Deel dit bericht met je vrienden!