Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Aafje Thuiszorg actief in pop-up store!

10 april 2018

DORDRECHT - Sinds kort maakt Aafje Thuiszorgteam Sterrenburg gebruik van een pop-up store in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Deze unieke mogelijkheid deed zich voor na overleg met de wijkmanager van de gemeente Dordrecht, die deze ruimte hiervoor beschikbaar stelt. Iedere vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur is de winkel geopend en is participatie-coördinator Fyetta Damwijk met collega’s aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven over de diensten van Aafje. Maar ook zijn ouderen welkom voor een gezellige ontmoeting met een lekker kopje koffie of om met elkaar deel te nemen aan een creatieve activiteit.

Fyetta: “Wij zijn erg blij met deze kans om het winkelend publiek kennis te laten maken met de diensten van Aafje. Daarbij kunnen wij informatie verstrekken, adviseren of mensen doorverwijzen naar onze ketenpartners op de sociale kaart van de wijk. Graag ontvangen wij ook mensen die geïnteresseerd zijn om voor Aafje vrijwilligerswerk te gaan doen. Of mensen die een baan in de zorg zoeken, die wij dan weer in contact kunnen brengen met onze afdeling Recruitment. Wanneer er mantelzorgers zijn met vragen, dan kunnen die rustig binnenlopen en proberen wij ondersteuning te bieden. Wil iemand zijn bloeddruk laten opmeten? Doen we graag. Verder onderzoeken wij nog de mogelijkheid om een spreekuur met de wijkverpleegkundige te houden. Kortom, er is van alles te doen, de koffie staat in ieder geval altijd klaar en iedereen is van harte welkom.”

Op de foto: Fyetta Damwijk met buurtbewoners, vrijwilligers en klanten van Aafje

Lees meer over:

aafje thuishulp
Deel dit bericht met je vrienden!