vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Kunstmin Live woensdag naar grote zaal

9 april 2018

DORDRECHT - Wegens de overweldigende belangstelling voor de aflevering met Gerard Cox is besloten om de maandelijkse editie van Kunstmin Live komende woensdag te verplaatsen naar de grote zaal.

Dat gaat overigens niet ten koste van de intimiteit van de theatertalkshow, aangezien het volledige theatercafé, zoals dat elke tweede woensdagavond van de maand in de kleine zaal wordt opgebouwd, nu volledig wordt verplaatst naar het podium van de grote zaal. Het publiek zit, tijdens de slotaflevering van dit seizoen, dus zelf niet in de zaal maar kijkt (en da’s écht bijzonder) vanuit het podium uit op een prachtig uitgelichte lege, maar sprookjesachtige zaal achter het grote beeldscherm met daarvoor het podium waar journalist Kees Thies en theatermaakster Marjolein Meijers woensdagavond hun gast Gerard Cox interviewen. Een vergelijkbare ‘ombouw’ vond ook precies een jaar geleden plaats toen Kunstmin Live, qua kaartverkoop, volledig ‘over de kop’ ging vanwege de massale belangstelling voor de editie met cabaretier Richard Groenendijk.

Kunstmin Live is een unieke theatertalkshow vol muziek, comedy en film... en natuurlijk gaat het aanstaande woensdag ook over Feyenoord, over het Rotterdam van toen en nu, over de Oasebar, over Lou Bandy, over 'Toen was Geluk...', over Sinatra en verder over alles wat maar ter tafel komt. En dan zijn er ook nog een paar bijzondere 'surprise-acts' en sluit het publiek, samen met Gerard Cox, zingend de avond af met Ketelbinkie.

Door de verplaatsing naar de grote zaal zijn er nu weer kaarten beschikbaar.

Foto Gerard Cox

Lees meer over:

theater kunstmin gerard cox
Deel dit bericht met je vrienden!