Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

ToBe Dansfestival 2018: 7 voorstellingen, 360 dansers, 40 dansen en 1100 bezoekers in het Energiehuis

9 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Wat was het een mooi weekend voor ToBe Dans. Buiten was het heel mooi weer, maar in theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis heeft het geregend, gestormd, waren er wolkjes, dwarrelden er blaadjes en sneeuwvlokken én scheen de zon ook. 360 dansers lieten zondag 8 april in zeven voorstellingen zien waar ze dit seizoen aan hebben gewerkt tijdens hun danslessen. In het thema Earth waren er 40 choreografieën in de stijlen Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans, Hiphop, Breakdance, Ballet, Moderne dans, Modern jazz en Jazzdance.

Alle dansers, al vanaf 2 jaar, werkten de afgelopen maanden tijdens hun lessen in het Energiehuis naar deze voorstelling toe. Ze doen met de voorstelling leuke en leerzame podiumervaring op in een echte theaterzaal Ketel 2, Energiehuis, Dordrecht. Dank aan alle dansers, (groot)ouders van de dansers, docenten, technici, vrijwilligers, hulpouders en iedereen die mee heeft geholpen! Kijk voor meer informatie over de danscursussen bij ToBe op www.tobe.nl/dans.

Lees meer over:

ToBe energiehuis
Deel dit bericht met je vrienden!