Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw creatief verzamelgebouw Dordtse Skills & galerie DS’17 opent op 19 april

9 april 2018

DORDRECHT - De opening van het nieuwe creatieve verzamelgebouw Dordtse Skills & galerie DS’17 gaat niet voorbij zonder feestje. Dat gebeurt op donderdag 19 april van 19.30 tot 23.30 uur met open studio’s en optredens.  

De volgende kunstenaars openen deze avond hun studio en vertonen werk: Robert Visser, Rick Blouw, Klaudia Ros, Herman Lamers, Martin Vink, Yvo van der Vat, Rens Roodfeld, Martine van Rietschoten, Michel Romijn & Yvonne van der Beke Callenfels.

Vanaf 20.30 uur zijn er optredens van POLAR LOW en THE SQUAT ( Misha Feigin & Lucas Simonis)

Dordtse Skills is mede mogelijk gemaakt door Lenard Vunderink (oprichter de Bende/ de Keilewerf) en Yvo van der Vat ( oprichter Baracca/ Kunstrand) en met steun van de Gemeente Dordrecht en Havenbedrijf Rotterdam. Het bevindt zich aan de Reaumurstraat 8.

Deze avond benut Yvo van der Vat’s  tevens om zijn 44ste verjaardag te vieren.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!